Posted by: alumnijordan | Oktober 4, 2008

Kemunculan weblog alumni

al-hamdulillah,segala puja dan puji bagi Allah S.W.T yang mana weblog Alumni dapat diterjemahkan ke alam nyata.Setelah dorongan dan pandangan orang tua yang diluahkan semalam agar semua warga alumni Jordan dapat berinteraksi dan terus berhubungan meneruskan ukhuwwah Islamiah yang termeterai semasa pengajian.Kini muslimin dan muslimat boleh mengambil manfaat dan marilah kita bersama-sama memeriahkan weblog ini  dengan komentar dan cadangan membina bagi meningkatkan lagi fungsi dan peranan weblog ini sebagai one stop center untuk allumni dan masyarakat awam.

sekian,salam hormat.

**harap dapat sebarkan


Responses

  1. LIQA’ Mahabbah Eidulfitri Alumni Jordan akan diadakan pada 1 November 2008 pada hari Sabtu di Dewan al-Marbawi (mudarraj) Institut Perguruan Islam, Bangi jam 4.30pm – Maghrib.

    Ikhwah dan akhawat alumni Jordan dijemput hadir. Sahkan kehadiran menerusi sms kepada al-Akh Rahimi 013 2444343 atau al-Akh Fazdi Harun 013 3445268. Pesan al-Akh Fazdi, ”Juadah anda sangat dialu-alukan untuk dibawa ke majlis. Semoga kehadiran dapat menyemarakkan lagi ukhuwah. Mohon panjang-panjangkan.

  2. Salams..

    Tahniah atas kewujudan laman ini. Semoga kita semua dapat memanfaatkannya. Utk tujuan penyebaran usaha murni ini, ana akan sertakan linknya dalam blog ana (yg mungkin tak berapa masyhur itu). 🙂

    alf mabruk!


Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: